Vogelius Coaching

16PF

16PF® er en komplet personlighedstest, og det er en af de mest valide indikatorer for menneskelig adfærd, baseret på mere end 50 års forskning og afprøvning.

16PF-spørgeskemaet blev oprindelig udviklet af Raymond Cattell i 1949, og det er tilgængeligt på mange sprog. Spørgeskemaet vurderer den enkeltes personlighed op mod 16 personlighedsfaktorer og giver en pålidelig og præcis indikation om fremtidig adfærd.

Fordele

16PF kan anvendes til:

Rekruttering – 16pf kan kortlægge de personlighedsfaktorer, der kræves for at opnå succes i en stilling, og vurdere kandidater op imod disse, samt benytte dem som basis for en samtale.

Ledelsesudvikling – 16pf kan anvendes til at vurdere ledelsespotentiale og –stil  og benytte vurderingen til at formulere en udviklingsplan.

Coaching på ledelsesniveau – 16pf kan hjælpe nuværende og potentielle ledere med at øge deres selvbevidsthed og identificere udviklingsområder.

Teambuilding – Teamets profiler kan anvendes til forstå nye områder, der kan trække fra eller til på teamets effektivitet og identificere udviklingsområder for teamet.

Karrierevejledning – 16pf kan anvendes til at matche den enkeltes kvalifikationer med dem, der er nødvendige i bestemte stillinger og identificere kvalifikationer, som kan udvikles.

Rådgivning – 16pf kan identificere faktorer, der kan bidrage til emotionelle og sociale problemer.

Research – 16pf resultater kan bruges til opsamling af data vedrørende de faktorer, der mest sandsynligt fører til succes i en stilling.

Med mere end 50 års forskning og afprøvning bag den femte udgave af 16pf-værktøjet, er du sikret dokumenteret reliabilitet og validitet. Samtidig er der ikke gået på kompromis med enkeltheden i brug. Værktøjet er hurtigt at besvare på papir eller elektronisk, let at score, tolke og give feedback på, og det er tilgængeligt på dansk og mange andre sprog.

Jeg tilbyder følgende indenfor 16PF:

Din personlige 16PF profil

Her får du en individuel tilbagemelding fra en 16PF autoriseret konsulent, der ud fra den officielle 16PF-test kan få dig til at se nye muligheder - både privat og på jobbet.

Brug din 16PF proaktivt

Dagkursus om 16PF. Her vil du opleve, hvor forskelligt vi fungere som mennesker og hvordan dette kan forklares og forståes ud fra 16PF-testen. Via teori og praktiske øvelser vil gruppen / teamet komme på en opdagelsesrejse, der vil give den enkelte noget at reflektere over.

Kontakt

 

Fredi Falk Vogelius

Email: ffv@nymand-vogelius.dk

Mobil: 4050 3911

 

Vogelius Coaching® | Alle rettigheder © 2013 | Tlf. 40503911 | www.vogelius-coaching.dk