Vogelius Coaching

Kontakt

 

Fredi Falk Vogelius

Email: ffv@nymand-vogelius.dk

Mobil: 4050 3911

 

Neuroscience coaching

Coaching er at komme fra, hvor man er, til der, hvor man ønsker at være, på den enkleste måde og med den mest effektive brug af sine ressourcer.

Coaching i traditionel forstand har ofte til formål at åbne for et menneskes potentiale til at maksimere sine egne præstationer. Processen skaber større bevidsthed og ansvarlighed hos den coachede og sigter efter at nå et bestemt mål. Ved at benytte Neuroscience coaching hjælper jeg hurtigt den enkelte til at udnytte sit fulde potentiale, ved at få hjernen til at arbejde med en forandringproces. Neuroscience coaching skaber optimisme, begejstring og ejerskab.

De fleste mennesker har både potentiale og muligheder, som de ikke er bevidste om. Gennem mit coaching forløb bliver du bevidst om disse ressourcer og dermed i stand til at bruge dem.

I mit coachingforløb opnår du viden om og færdigheder i at skabe bedre resultater for dig selv og dine kolleger. Du får indsigt i processen i at lede mennesker til at forbedre deres performance, ved brug af effektive coaching værktøjer.

Jeg hjælper mennesker og teams med at lære frem for at undervise dem.

Jeg er medlem af ICF (International Coach Federation) og certificeret coach på PCC-niveau.

Derudover efterlever jeg naturligvis de etiske regler der er defineret af ICF.

 

 

Vogelius Coaching® | Alle rettigheder © 2013 | Tlf. 40503911 | www.vogelius-coaching.dk