Vogelius Coaching

Karriereudvikling

Ønsker du karriereudvikling?

Kend din persontype og vælg det job, der passer til dig. Dette hæfte er uundværligt for dig, der søger dit første job og for dig, der søger nyt job. Ligesom det er nyttigt for dig, som overvejer et karriereskift. Du får indsigt i dine egne styrker og udviklingsområder – og mulighed for at sætte fokus på din karriereudvikling. Med hæftet i hånden undgår du mange af de klassiske faldgruber i jobsøgningen, og på en let forståelig måde forklarer forfatteren, hvordan du skiller dig ud fra mængden af jobsøgere, med det bedste virkemiddel du har: Din personlighedstype.

Er du fx. ekstrovert eller introvert? Det er ikke ligegyldigt, når du søger job. Nøglen til at finde et job, som du bliver glad for, er at finde et job, der passer til din personlighed. Hvis du er en introvert person bliver du nok ikke lykkelig i et udadvendt sælgerjob. Nøglen til at finde det rigtige job for dig er derfor at forstå din egen personlighed. Læs også om hvordan du virker på andre mennesker og forstå deres reaktioner.

Jeg har i samarbejde med Jobindex udviklet en gratis online personlighedstest. Prøv min online personlighedstest her, få lidt at vide om din personlighedstype, og læs så alle detaljerne i hæftet.

Anbefalinger:

"Få klarlagt dine kompetencer, og scor ønske jobbet. I dette, for enhver jobsøgende, uundværlige hæfte giver Vogelius råd og vejledning til hvordan man kommer ud af arbejdsløshedskøen. Erfaringer han har opbygget gennem sin tid som Coach og konsulent skinner tydelig igennem, og rådene er lette at følge. Virker det så? Ja efter at have gennemgået bogen, fundet henholdsvis min røde tråd i livet, og klarlagt min personlighedstype fik jeg det første job jeg søgte. Bedre anbefaling kan jeg ikke give."

Janni Østergaard (ENTP), Proces ingeniør

Indholdsfortegnelse

 - Indledning

 - Din karrierevej

 - Typologi

 - Din type-indikator

 - Sådan genkender du typerne

 - Hvad betyder typekoden

 - ST-typerne

 - SF-typerne

 - NF-typerne

 - NT-typerne

 - Egen opfattelse og læring

 - Afsluttende bemærkninger

 - Litteraturliste

Pris kr. 59 incl. moms.  Køb hæftet her

® Myers-Briggs Type Indicator and MBTI are registered trade marks of the Myers-Briggs Type Indicator Trust. OPP Limited is licensed to use the trade marks in Europe.

Kontakt

 

Fredi Falk Vogelius

Email: ffv@nymand-vogelius.dk

Mobil: 4050 3911

 

Vogelius Coaching® | Alle rettigheder © 2013 | Tlf. 40503911 | www.vogelius-coaching.dk