Vogelius Coaching

Mentorcoaching

Mentorcoaching giver dig mulighed for at udvikle dig som coach og samtidig opfyldes de krav, der stilles af ICF i forbindelse med din ACC-, PCC- eller MCC-certificering.

Siden 1. juli 2008 krævede ICF, at du ud over din coachuddannelse, har fået 10 timers mentorcoaching af en kvalificeret coach. Dette betyder her i Danmark, at hvis du søger om en ACC-certificering, skal du have din mentorcoaching fra en ACC eller PCC certificeret coach. Søger du om en PCC-certificering skal du have din mentorcoaching af en PCC- eller MCC-certificeret coach. Mentorcoaching sikrer dig endvidere en fortsat vedligeholdelse og træning af dine coaching værktøjer og kompetencer. Herudover er en mentorcoaching også en måde at blive dygtigere og skarpere som coach, og sikre din egen positive udvikling. I en mentor-coaching session kan du også få sparring til dine egne mål. Processen skaber større bevidsthed og ansvarlighed hos dig og hjælper dig med at nå de mål du sætter dig.

Mentorcoaching er for dig, der arbejder som coach eller coachende leder, og som ønsker at blive udfordret på dine drømme og mål. Jegbenytter ofte LSP-processer (Lego Serious Play) i forbindelse med min mentorcoaching.

Jeg er medlem af ICF (International Coach Federation) og certificeret coach på PCC-niveau.

Derudover efterlever jeg naturligvis de etiske regler der er defineret af ICF.

Kontakt

 

Fredi Falk Vogelius

Email: ffv@nymand-vogelius.dk

Mobil: 4050 3911

 

Vogelius Coaching® | Alle rettigheder © 2013 | Tlf. 40503911 | www.vogelius-coaching.dk