Vogelius Coaching

NLP - giver fleksibilitet og nye muligheder

Mine kurser i NLP og kommunikation er for dig, der vil have indsigt i og redskaber til at præge din egen udvikling, og som ønsker at gøre brug af dit fulde potentiale. Uanset, hvad du tror, du er, så er du meget mere end det. Det er kun dig selv, der kan finde ud af, hvilke potentialer du har, hvordan du kan realisere dem - og skabe din egen succes!

Gennem nye indsigter får du adgang til hidtil uudnyttede ressourcer. Ressourcer, der udvider antallet af muligheder og forøger overskuddet i din hverdag. Du lærer at arbejde med din motivation og dine mål på en måde, der sikrer, at du når målene i dit liv. Endvidere lærer du - med alle sanser fokuseret og målrettet - at kommunikere dit budskab.

Du vil stifte bekendtskab med teknikker, der gør dig i stand til at fokusere alle dine ressourcer om en given sag, når du har brug for det. Du vil ligeledes komme til at arbejde med værktøjer til bekæmpelse af stress. Gennem arbejdet med dine personlige værdier får du indblik i, hvordan disse lægger kursen for dit liv. Synergieffekten af alt dette vil være øget selvværd og mere energi i daligdagen.

Du kan se frem til bl.a. at komme igennem følgende områder:

 - Får bevidst indflydelse på dine tanker

 - Øger din sanseskarphed

 - Optimerer dine motivationsmønstre

 - Arbejder med konfliktløsning og personlig udvikling

 - Forstår andres forskelligheder

 - Bryder uproduktive vaner

 - Definerer holdbare mål for dig selv og andre

 - Giver god feedback

Kontakt

 

Fredi Falk Vogelius

Email: ffv@nymand-vogelius.dk

Mobil: 4050 3911

 

Vogelius Coaching® | Alle rettigheder © 2013 | Tlf. 40503911 | www.vogelius-coaching.dk