Vogelius Coaching

Kontakt

 

Fredi Falk Vogelius

Email: ffv@nymand-vogelius.dk

Mobil: 4050 3911

 

Coaching med Core Dynamics og WaveMaker metoden

Core Dynamics Coaching er en revolutionerende ny metode der grundet sin baggrund i kvantefysikken og bioresonans teorien, har en helt ny tilgang til coaching - og på kort tid kan ændre gamle dårlige vaner og andre uhensigtsmæssige følelsesmæssige reaktioner.

Jeg har indledt et samarbejde med Tom Stone der er den førende træner og underviser i principperne i Human Software Engineering med Core Dynamics teknikkerne og brugen af WaveMaker og bioresonans. Dette bevirker at jeg nu kan tilbyde meget effektiv coaching, hvor jeg benytter disse nye metoder til hurtigt og effektivt at skabe ændringer i gamle fastlåste handlemønster og andre uhensigtsmæssige følelsesmæssige reaktioner.Core Dynamics baserer sig teoretisk på de nyeste opdagelser inden for kvantefysikken, hvor man har erkendt, at alt i universet er energi. Dette betyder med andre ord, at hvis man kan finde en metode til at afdække og erkende det mønster af energi som skabes, når man skal til at gøre en dårlig vane og derefter eliminere denne energistruktur, vil den dårlige vane være væk for altid. Dette er netop det som Core Dynamics og WaveMaker metoderne kan!

Det som væsentlig adskiller Core Dynamics Coaching fra alle andre coaching metoder er, at jeg ikke arbejder med at skabe en intellektuel forståelse af problematikkerne, men derimod bruger intellektet til at skabe en fornemmelse af problematikkerne og herefter bruger nogle Core Dynamics metoder til at fjerne kilden til problematikkerne så de ikke fremover vil skabe hindringer i ens liv. Hvor tit har du ikke oplevet at du har en klar forståelse for en dårlig vane eller andre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre – men på trods af forståelse og erkendelsen bliver du ved med at ryge ind i de gamle mønstre. Det er især disse vaner og mønstre man én gang for alle kan fjerne ved brug af Core Dynamics Coaching.

Det der gør Core Dynamics Coaching så anderledes effektiv er, at vi ikke arbejder omkring historierne i ens problem. Vi sidder ikke og diskuterer hvad der muligvis kan være årsagen til det problem man oplever i livet – vi arbejder direkte med den energistruktur som problemet skaber for en i livet. Samtidig lærer man på første session, hvordan man selv kan bruge Core Dynamics teknikkerne til at ændre på andre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre i livet.

Forbered dig på en anderledes oplevelse med coaching hvor der benyttes Core Dynamics og WaveMaker metoder, der hurtigt kan skabe effektfulde forandringer i dit arbejds- og privatliv.

Coaching med brug af Core Dynamics er en effektiv problemknuser

Hvad gør man, hvis man er bange for at tale i store forsamlinger, gå til jobsamtale, sove alene eller måske hele tiden er på randen af at bryde sammen med stress?

Instinktivt vil man prøve at gå i en stor bue udenom de situationer, hvor man er nødt til at gøre det man frygter, selvom det utvivlsomt vil være meget bedre at blive problemet kvit. Her kan en ny metode som bygger på Core Dynamics være løsningen. Metoden har været anerkendt i Tyskland i årevis, men i Danmark er den stadig forholdsvis ny og ukendt. ”Jeg har aldrig i mine mere end 30 år indenfor branchen set noget så effektivt og samtidig så enkelt”, siger Fredi Falk Vogelius om Core Dynamics metoden. Fredi er internationalt certificeret coach og konsulent i konsulenthuset Nymand & Vogelius og han har set og afprøvet de fleste former for coaching.

”I Tyskland bruges metoden til bl.a. at behandle allergi og man bliver henvist til Core Dynamics behandling på samme måde som man i Danmark bliver henvist til fx fysioterapi” fortæller han. Fredi har i tre år haft over 100 personer i Core Dynamics coaching sessioner og resultaterne er overbevisende.

”Jeg blev en rigtig dårlig kæreste, fordi jeg var bange”

Helle Bager Eriksen på 30 år, der arbejder som organisationskonsulent, har prøvet Core Dynamics coaching hos Fredi.

”Jeg opsøgte Fredi, fordi jeg havde nogle massive problemer med at sove alene, som fyldte helt enormt meget.  Hvis min kæreste fx skulle i byen med sine venner, prøvede jeg at spolere hans planer eller give ham så dårlig samvittighed over det, at han til sidst blev hjemme eller i det mindste kom tidligt hjem. Jeg blev en rigtig dårlig kæreste og begrænsede ham utrolig meget.” fortæller Helle.

Helles problem med at sove alene eskalerede løbende, og hun blev også nervøs for at sove på hoteller, sove i stueetagen osv. hvilket var en stor forhindring i hendes arbejde, hvor hun ofte er på konferencer som involverer overnatning på hoteller rundt omkring. ”Det betød jo, at jeg altid var helt smadret, fordi jeg ikke fik noget søvn” forklarer hun.

Egen læge tog ikke angsten alvorligt

Helle sove-problemer var dog ikke det eneste. Hun havde også henover det seneste år udviklet en voldsom angst for især at flyve. ”Jeg er simpelthen grundangst for at flyet skal eksplodere, og at jeg skal dø”.

Helle havde opsøgt sin egen læge, for at få hjælp til at løsne op for angsten, men var blot blevet henvist til at læse en bog om angst. ”Jeg syntes, det var dybt useriøst, og jeg kunne ikke placere mig selv ind det, jeg læste” fortæller hun.

Man skal kunne fremkalde følelsen

Når man bliver behandlet med Core Dynamics, er det afgørende, at man kan mærke en reaktion i kroppen når man tænker på sit problem. Hvis man kan det, kan et bioresonans-apparatet, hvis håndtag man sidder med i hænderne, opfange den energi og invertere den. I princippet kan man gøre det samme med almindelig coaching, men bioresonans-apparatet er en slags hjælperaket, som får processen til at ske meget hurtigere.

Det Fredi gjorde var at få mig til at fokusere på ubehaget, han brugte meget coaching samtidig, som fik mig ind i følelsen. Og så forestiller man sig ligesom, at man sender god energi ind i knuden af angst, som så ligeså langsomt opløser den. Det var sindsygt hårdt, og jeg var fuldstændig kvæstet bagefter fordi jeg havde brugt så meget energi” siger Helle.

Føles som at løbe et maraton

”Det er den typiske reaktion, at folk føler de lige har løbet et maraton eller været i fitnesscenter en hel dag” siger Fredi, og fortsætter ”det kræver mange kræfter, når man går lige direkte ind i det, man er bange for, i stedet for at forsøge at finde en vej udenom, som vi ellers er vant til”.

En anden kvinde, som Fredi Falk Vogelius har haft til Core Dynamics coaching, beskriver det dagen efter i en mail: ” På selve dagen havde jeg det godt nok mærkeligt. Den der konstante uro var væk, og jeg følte mig overskudsagtig indeni – og fuldstændig smadret. Meget mærkelig sammenhæng og oplevelse..”

Mange succeser

Helle fik endnu en session 5 dage efter den første, og så kom virkningen for alvor. ”Jeg har haft mange succeser siden. Den største var nok, at jeg var stand til at sove alene på forskellige hoteller 14 dage i træk i november - og nu kan jeg også sove derhjemme uden at min kæreste nødvendigvis skal være der."

”Fredi har givet mig nogle redskaber som gør, at jeg kan håndtere følelsen, hvis den dukker op – for det gør den stadig lidt indimellem, selvom det ikke er så voldsomt som før”, fortæller hun

Kan afhjælpe stress

Core Dynamics metoden kan bruges til at løse mange typer af problemer – fx præstationsangst, stress, fobier osv. Meget relevant for virksomheder og deres medarbejdere er det, at stress er en af de tilstande som metoden kan modvirke og afhjælpe.

Det er ofte at 2 - 3 sessioner kan kurere problemet helt, siger Fredi, der dog understreger at det selvfølgelig ikke er en mirakelkur, men ikke desto mindre meget meget effektivt.

 

Vogelius Coaching® | Alle rettigheder © 2013 | Tlf. 40503911 | www.vogelius-coaching.dk